Центр професійного розвитку педагогічних працівників
Степанківської сільської ради Черкаського району Черкаської області
Центр професійного розвитку педагогічних працівників
Степанківської сільської ради Черкаського району Черкаської області
Цифровий кейс педагога – складова успіху в сучасній освіті

Відповідно до плану роботи Центру та на запити педагогічних працівників Голов’ятинської гімназії Степанківської сільської ради 20.03.2024 проведена освітня майстерня “Цифровий кейс педагога – складова успіху в сучасній освіті”.

Пасічник В.В., консультант Центру, ознайомила учасників майстерні із сервісом Gimkit, який є цікавим інструментом для заохочення учнів до навчання. Консультант ознайомила з особливостями платформи та окреслила переваги її застосування на уроці.

У практичній частині зустрічі консультант Центру Пасічник В.В. продемонструвала, як створювати та налаштовувати ігрові сесії в Gimkit, використовуючи різноманітні параметри, типи питань та рівні складності. Педагоги обговорили стратегії використання сервісу для різних предметів та вікових груп учнів. Зокрема, розглянули можливості створення та використання власних навчальних наборів запитань, а також імпорту питань з інших джерел, таких як Quizlet. У ході майстерки вчителі виявили інтерес до Gimkit та визнали його потенціал як ефективного інструменту для навчання здобувачів освіти.

Наприкінці зустрічі учасники поділилися враженнями та результатами впровадження цифрового ресурсу в освітній процес.