Центр професійного розвитку педагогічних працівників
Степанківської сільської ради Черкаського району Черкаської області
Центр професійного розвитку педагогічних працівників
Степанківської сільської ради Черкаського району Черкаської області
Інтенсив «Мультимодальний інструмент навчання»

Відповідно до плану роботи Центру 25.04.2024 р. відбувся онлайн-workshop інтенсив «Мультимодальний інструмент навчання» для учасників школи «Цифрова кишеня учителя» для вчителів закладів загальної середньої освіти Будищенської, Леськівської, Мошнівської, Руськополянської, Сагунівської, Степанківської, Червонособідської територіальних громад.

Пасічник В. В., консультант Центру, ознайомила педагогів з сервісом Interakty, його функціями та можливістю створити інтерактивну гру за лічені хвилини, використовуючи блоки вмісту, які можна повністю налаштувати за допомогою редактора дизайну. Сервіс створює інтерактивні робочі аркуші, які вміщують аудіо, відео, вікторини.

У ході практичної частини спікерка представила конкретні приклади завдань, які можна використати для створення інтерактивного аркуша із готових блоків (текстовий блок, пояснювальне відео або слайд-шоу, блок з грою для закріплення матеріалу).

Учасники інтенсиву ознайомилися з різноманітними інструментами та видами вправ, які пропонує платформа та створили власні набори для підсумкового уроку свого предмету.

Ця зустріч ще раз підтвердила потребу вчителів у безперервному професійному розвитку та впровадженні інноваційних підходів у свою роботу. Онлайн- workshop інтенсив став чудовою можливістю для педагогів не тільки вивчити новий інструмент, а й використати його у освітній діяльності, збагачуючи освітній процес та сприяючи розвитку компетентностей здобувачів освіти.