Центр професійного розвитку педагогічних працівників
Степанківської сільської ради Черкаського району Черкаської області
Центр професійного розвитку педагогічних працівників
Степанківської сільської ради Черкаського району Черкаської області
Майстерка «Практикум створення вікторин у сервісі Quizziz»

Відповідно до плану роботи Центру 13.03.2024 відбулась майстерка «Практикум створення вікторин у сервісі Quizziz» для учасників онлайн-школи «Цифрова кишеня вчителя» закладів загальної середньої освіти Будищенської, Леськівської, Мошнівської, Руськополянської, Cагунівської, Степанківської, Червонослобідської територіальних громад.

Пасічник В.В., консультант Центру, провела майстер-клас, під час якого продемонструвала створення вікторин з різними видами питань з використанням сервісу Quizziz  та надала алгоритм роботи з даним сервісом. Учасники зібрання попрактикувалися використовувати штучний інтелект, який інтегрований в даний ресурс та експортували завдання з різних типів файлів. Спікерка зазначила, що Quizziz забезпечує вчителів зручним інструментом для відстеження прогресу учнів. Тому наприкінці зустрічі педагоги зробили аналіз результатів тестування, які зможуть допомогти визначати труднощі, потреби учнів та відповідно налаштовувати освітній процес.

Учасники майстерки отримали добірку з цікавими ресурсами, сайтами та шаблонами вправ, що можуть бути використані вчителями у їхній роботі.