Центр професійного розвитку педагогічних працівників
Степанківської сільської ради Черкаського району Черкаської області
Центр професійного розвитку педагогічних працівників
Степанківської сільської ради Черкаського району Черкаської області
Методична студія «Сучасні методики та технології в освіті»

Відповідно до плану роботи Центру та Програми «Школи становлення педагога» 08.02.2024 року відбулася методична студія «Сучасні методики та технології в освіті» вчителів-інтернів та молодих спеціалістів закладів загальної середньої освіти Будищенської, Леськівської, Мошнівської, Руськополянської, Сагунівської, Степанківської, Червонослобідської територіальних громад. Пасічник В.В., консультант Центру, ознайомила учасників зібрання із сучасними технологіями в освіті, які дозволять здобувачам освіти справлятися з усіма викликами під час освітнього процесу. Консультант охарактеризувала деякі особливості технологій та окреслила їх переваги, розкрила суть та алгоритм дій учителя у процесі використання технологій: інтерактивного навчання, технології критичного мислення, кейс-технології та дизайн-мислення.

Донець В.О., психолог Центру, ознайомила присутніх із поняттям «тайм-менеджмент» та «хронографи», маркерами благополуччя педагога майбутнього. Психолог зупинилася на базових техніках управлінням часу, які варто застосовувати в повсякденному житті та у роботі, презентувала прийоми, які допоможуть ефективно організувати та спланувати час.

Віталіна Пасічник провела майстер-клас та ознайомила молодих педагогів із платформою Quizlet. У практичній частині зустрічі консультант ознайомила із алгоритмом створення, навчання та вивчення карткових наборів із питаннями і відповідями.