Центр професійного розвитку педагогічних працівників
Степанківської сільської ради Черкаського району Черкаської області
Центр професійного розвитку педагогічних працівників
Степанківської сільської ради Черкаського району Черкаської області
Самоаналіз та моніторингові дослідження якості освіти у закладі освіти

На запити педагогічних працівників 15.03.2023 відбулася методична нарада заступників директорів з навчально-виховної роботи закладів загальної середньої освіти та директорів закладів дошкільної освіти Будищенської, Леськівської, Мошнівської, Руськополянської, Степанківської та Червонослобідської територіальних громад «Самоаналіз та моніторингові дослідження якості освіти у закладі освіти».

Северенчук Л.А., головний спеціаліст відділу інституційного аудиту Управління Державної служби якості освіти у Черкаській області, детально розповіла учасникам зібрання про розбудову внутрішньої системи забезпечення якості освітньої діяльності та якості освіти у закладі освіти, акцентувала увагу на компонентах внутрішньої системи забезпечення якості освіти, проведенні самоаналізу та внутрішнього моніторингу й відповіла на чисельні запитання педагогів.

Сімончук Т.Ю., консультант Центру, ознайомила присутніх із нормативними документами щодо педагогічної інтернатури, надала зразки документів та розповіла про особливості організації заходів педагогічної інтернатурі у закладах освіти.

Діхтяр Т.В., в.о. директора Центру, надала консультації щодо участі педагогічних працівників у обласній виставці-конкурсу «Нова українська школа Черкащини», різних природоохоронних конкурсах та заходах, анонсувала Всеукраїнськї семінари та марафон, провела анкетування і рефлексію.