Центр професійного розвитку педагогічних працівників
Степанківської сільської ради Черкаського району Черкаської області
Центр професійного розвитку педагогічних працівників
Степанківської сільської ради Черкаського району Черкаської області
Едьютейнмент на уроках біології. Кроссенс як елемент едьютейнменту

На запити педагогічних працівників та відповідно до плану роботи професійної спільноти вчителів біології, природознавства закладів загальної середньої освіти 26.10.2022 проведено семінар-практикум «Едьютейнмент на уроках біології. Кроссенс як елемент едьютейнменту».

Мандрус Інна Миколаївна, вчитель біології Червонослобідського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів № 1 Червонослобідської сільської ради, ознайомила учасників із новою освітньою технологією Едьютейнмент, яка ґрунтується на отриманні дитиною і педагогом задоволення від освітнього процесу та поділилася досвідом проведення віртуальних екскурсій всесвітніми музеями.

Прожога Валентина Миколаївна, керівник професійної спільноти вчителів біології, природознавства, вчитель Мошнівського ліцею Мошнівської сільської ради, презентувала один із методів едьютейменту Кросенс (асоціативна головоломка нового покоління), акцентувала увагу на алгоритмі складання кросенса та провела майстер-клас для педагогів, під час якого вони мали змогу в групах скласти кросенс до різних тем з предмету.

Діхтяр Тамара Василівна, в.о. директора Центру, надала поради із використання онлайн дошки Google Jamboard та розширення Google Meet Attendance List.