Центр професійного розвитку педагогічних працівників
Степанківської сільської ради Черкаського району Черкаської області
Центр професійного розвитку педагогічних працівників
Степанківської сільської ради Черкаського району Черкаської області
Онлайн семінар-практикум для практичних психологів ЗЗСО та ЗДО «Формування сприятливого психологічного клімату в педагогічному колективі»

Відповідно до плану роботи КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Степанківської сільської ради 23.11.2021 відбувся онлайн семінар-практикум для практичних психологів ЗЗСО та ЗДО «Формування сприятливого психологічного клімату в педагогічному колективі».
Донець В.О., психолог Центру, ознайомила присутніх із формами та методами формування сприятливого психологічного клімату в педагогічному колективі та провела тест «Наскільки ви товариські?».
Рибчинська С.С., практичний психолог Червонослобідського ЗЗСО І-ІІІст. №1 провела майстер-клас з використання психологічних засобів для розвантаження педагогічних працівників в умовах освітнього процесу.
Ткаченко Л.М., практичний психолог ЗДО ясла-садок «Дніпряночка» с.Червона Слобода, поділилася вправами, які використовує у своїй роботі з профілактики професійного вигорання педагогів.
До зустрічі долучилася Горбатова О.Д., практичний психолог Черкаської ЗОШ № 26 І-ІІІ ст. Черкаської міської ради, яка поділилася досвідом підготовки та проходження інституційного аудиту.