Центр професійного розвитку педагогічних працівників
Степанківської сільської ради Черкаського району Черкаської області
Центр професійного розвитку педагогічних працівників
Степанківської сільської ради Черкаського району Черкаської області
Cаnva для освітян: практичні прийоми інструментів штучного інтелекту  для створення візуального контенту

Відповідно до плану роботи Центру, на запити педагогічних працівників та з  метою допомогти вчителям в освоєнні інструментів штучного інтелекту для ефективного створення графічного контенту 17.04.2024 відбувся методичний плей-офф «Cаnva для освітян: практичні прийоми інструментів штучного інтелекту  для створення візуального контенту» для педагогів Будищенського закладу загальної середньої освіти І – ІІІ ступенів Будищенської сільської ради.

Діхтяр Т.В., директор Центру та Пасічник В. В., консультант Центру, ознайомили вчителів  із основними інструментами означеного сервісу.

Одним із ключових аспектів зустрічі було навчання учасників різноманітним інструментам штучного інтелекту Canva, включаючи створення презентацій, постерів, інфографіки, робочих аркушів та інших візуальних матеріалів.

Учасники також долучилися до обговорень про ефективне використання готових шаблонів та можливостей редагування графіки, щоб підвищити якість своїх матеріалів, що дозволяє автоматизувати деякі процеси та полегшує роботу з візуальним контентом.

Ці нові знання дозволять вчителям ефективніше створювати матеріали для уроків та виховних заходів.