Центр професійного розвитку педагогічних працівників
Степанківської сільської ради Черкаського району Черкаської області
Центр професійного розвитку педагогічних працівників
Степанківської сільської ради Черкаського району Черкаської області
Про проведення онлайн-кейс-стаді «Основи формування предметно-практичної, технологічної компетентності за освітнім напрямом «Дитина в сенсорно-пізнавальному просторі”

Відповідно до плану роботи Центру 29.10.2021 для вихователів груп середнього віку закладів дошкільної освіти Будищенської, Леськівської, Мошнівської, Руськополянської, Степанківської та Червонослобідської територіальних громад проведено онлайн-кейс-стаді «Основи формування предметно-практичної, технологічної компетентності за освітнім напрямом «Дитина в сенсорно-пізнавальному просторі».
Курбат Л.М., консультант Центру, звернула увагу присутніх на нові сучасні вектори освітнього напряму «Дитина в сенсорно-пізнавальному просторі».
Канівець В.В., директор ЗДО «Дніпряночка» с. Червона Слобода Червонослобідської сільської ради, презентувала заклад та поділилася досвідом роботи щодо реалізації завдань Базового компонента дошкільної освіти.
Кириченко І.С., вихователь ЗДО «Дніпряночка», провела онлайн-заняття «Врятуємо ЛЕГО містечко».
Білик Т.А., вихователь-методист ЗДО «Дніпряночка», ознайомила присутніх з роботою щодо формування необхідних для гри з ЛЕГО конструкційних здібностей та вмінь та презентувала методичну панораму дидактичних ігор.
Ткаченко Л.М., практичний психолог ЗДО «Дніпряночка», надала рекомендації щодо використання ЛЕГО під час адаптації дітей до ЗДО.
Наприкінці зібрання учасники зустрічі обговорили онлайн-захід та питання використання ЛЕГО в освітньому процесі, а Курбат Л.М. підбила підсумок плідної зустрічі вебквестом «Парні картинки».