Центр професійного розвитку педагогічних працівників
Степанківської сільської ради Черкаського району Черкаської області
Центр професійного розвитку педагогічних працівників
Степанківської сільської ради Черкаського району Черкаської області
Онлайн-зустріч з директорами закладів дошкільної освіти з питання «Виконання вимог законодавства в системі дошкільної освіти»

 

 

 

 

 

 

 

14.04.2021 відбулася онлайн-зустріч з директорами закладів дошкільної освіти з питання «Виконання вимог законодавства в системі дошкільної освіти».

Сіренко Алла Євгенівна, завідувач відділу дошкільної освіти комунального навчального закладу «Черкаський інститут післядипломної освіти педагогічних працівників» Черкаської обласної ради представила чинні освітні програми для закладів дошкільної освіти.

Голубенко Валентина Григорівна, спеціаліст відділу освіти, культури, молоді та спорту виконавчого комітету Червонослобідської сільської ради детально зупинилася на основних (оновлених) засадах діяльності закладів дошкільної освіти у новій редакції Положення про заклад та ознайомила з порядком ліцензування медичних кабінетів.

Курбат Леся Миколаївна, консультант Центру звернула увагу присутніх на необхідності створення Положення про академічну доброчесність у системі внутрішнього забезпечення якості освіти у закладах дошкільної освіти.