Центр професійного розвитку педагогічних працівників
Степанківської сільської ради Черкаського району Черкаської області
Центр професійного розвитку педагогічних працівників
Степанківської сільської ради Черкаського району Черкаської області
Партнерство і лідерство в освітньому закладі

Відповідно до плану роботи Центру 25.01.2024 р. на базі КУ «Обласна бібліотеки для дітей» відбулося тренінгове заняття «Партнерство і лідерство в освітньому закладі» для заступників директорів із виховної роботи та педагогів-організаторів закладів загальної середньої освіти Будищенської, Леськівської, Мошнівської, Руськополянської, Сагунівської, Степанківської, Червонослообідської територіальних громад.

Олена Педько, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри педагогіки та психології, керівник центру підвищення кваліфікації «Гармонія», молодший сержант ЗСУ, провела тренінг, під час якого акцентувала увагу на ролі партнерськва у закладі освіти, підтримці та виявленні лідерів, іх ролі в освітній та виховній діяльності, провела ряд практичних вправ, ознайомила з посібниками й корисними ресурсами, які педагоги можуть застосувати у своїй роботі.

Марія Висоцька, консультант Центру, опрацювала з педагогами нормативні документи щодо національно-патріотичного спрямування та розглянула актуальні питання організації виховної роботи у закладі освіти.