Центр професійного розвитку педагогічних працівників
Степанківської сільської ради Черкаського району Черкаської області
Центр професійного розвитку педагогічних працівників
Степанківської сільської ради Черкаського району Черкаської області
Чудодійний ключ для забезпечення економічної спрямованості дошкільника в освітньому процесі

Відповідно до плану роботи Центру та на запити педагогічних працівників 17.04.2024 для вихователів закладів дошкільної освіти проведено методичні родзинки «Чудодійний ключ для забезпечення економічної спрямованості дошкільника в освітньому процесі».

Впроваджуючи роботу з економічного виховання в освітньому процесі, Подолян Н.О., вихователь ЗДО (ясла-садок) «Берізка» с. Хацьки Степанківської сільської ради,  презентувала методичні родзинки для педагогів закладів дошкільної освіти, де продемонструвала приклад планування роботи з дітьми в дистанційному форматі  з соціально-економічного виховання, поділилася власним сайтом «Методичні родзинки для впровадження економічної соціалізації дошкільників в освітній процес» та ознайомила з досвідом проведення конкурсу «Фінанси плануй – Україну будуй!» на платформі «Всеосвіта».

Курбат Л.М., консультант Центру, націлила учасників семінару на впровадження в освітній процес ЗДО занять, ігор з економіки, а також просвітницької роботи з питань соціально–фінансової освіти серед батьків вихованців.