Центр професійного розвитку педагогічних працівників
Степанківської сільської ради Черкаського району Черкаської області
Центр професійного розвитку педагогічних працівників
Степанківської сільської ради Черкаського району Черкаської області
Територіальний конкурс «Асистент вчителя 2024 року»

Відповідно до договору про партнерство та співпрацю, за ініціативи КУ «Інклюзивно-рерурсний центр» Червонослобідської сільської ради, за підтримки Черкаської районної організації профспілки освіти і науки 27.03.2024 та КУ «Центр ПРППП Степанківської сільської ради», на базі Червонослобідського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів № 2 Червонослобідської сільської ради відбувся територіальний конкурс «Асистент вчителя 2024 року» для педагогів закладів загальної середньої освіти Будищенської, Леськівської, Мошнівської, Руськополянської, Сагунівської, Степанківської, Червонослобідської територіальних громад.

Конкурс проходив у двох номінаціях: «Асистент вчителя початкової освіти», «Асистент вчителя базової середньої освіти».

Одинадцять конкурсантів презентували свій методичний та практичний досвід роботи з дітьми з особливими освітніми потребами. Спокійна атмосфера сприяла творчій роботі педагогів.

Всі учасники нагороджені грамотами КУ «ЦПРПП» Степанківської сільської ради та подарунками Черкаської районної організації профспілки працівників освіти і науки України.

Члени журі Людмила Рябчич, Вікторія Донець, Владислава Завалко, Людмила Ткаченко, Ольга Петух довго визначалися та обговорювали переможців конкурсу, адже всі учасники творчо та креативно представляли свої надбання.

Дякуємо всім учасникам за участь у конкурсі, бажаємо творчих досягнень та нових звершень!