Центр професійного розвитку педагогічних працівників
Степанківської сільської ради Черкаського району Черкаської області
Центр професійного розвитку педагогічних працівників
Степанківської сільської ради Черкаського району Черкаської області
Інноваційні форми роботи на уроках інформатики

Відповідно до плану роботи Центру та професійної спільноти вчителів інформатики на базі Червонослобідського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №1 05.03.2024 відбувся майстер-клас «Інноваційні форми роботи на уроках інформатики».

Самохотов А.О., директор школи, презентував заклад освіти, розповів про його роботу та досягнення.

Компанієць В.О., керівник професійної спільноти, вчитель Червонослобідського ЗЗСО І-ІІІ ступенів №1 Червонослобідської сільської ради, поділився досвідом використання інноваційних технологій в освітньому процесі нової української школи та продемонстрував роботу електронного журналу.

Батеровська І.Л., вчитель Будищенського ЗЗСО І-ІІІ ступенів Будищенської сільської ради, провела майстер-клас по створенню електронного посібника та продемонструвала власний електронний навчальний посібник «Електронні таблиці», який подано на участь в обласному конкурсі на кращий електронний освітній ресурс.

Сердитий Ю.А., вчитель Худяківського ліцею Леськівської сільської ради, ознайомив своїх колег з додатком Prisma 3D, який використовує для моделювання та створення 3D моделей й 3D анімаційних сцен.

Наприкінці зустрічі Сімончук Т.Ю., консультант Центру, розповіла про нову програму з інформатики у застосунку Дія, підсумувала роботу, обговорила з присутніми подальшу роботу.