Центр професійного розвитку педагогічних працівників
Степанківської сільської ради Черкаського району Черкаської області
Центр професійного розвитку педагогічних працівників
Степанківської сільської ради Черкаського району Черкаської області
Інноваційні технології на уроках математики

Відповідно до плану роботи Центру 26.01.2024 відбувся методичний аукціон «Інноваційні технології на уроках математики» професійної спільноти вчителів закладів загальної середньої освіти Будищенської, Леськівської, Мошнівської, Руськополянської, Сагунівської, Степанківської, Червонослобідської територіальних громад.

Ольга Бедусенко, керівник професійної спільноти вчителів математики, вчитель Леськівського ліцею, ознайомила педагогів із особливостями,   етапами, Програмою незалежного тестування сертифікації вчителів математики у 2024 році. Спікер продемонструвала загальні характеристики тестів та форми завдань, звернула увагу на етапи самооцінювання та вивчення практичного досвіду роботи учасника сертифікації.

Алла Нечаєнко, вчитель Степанківського ліцею зробила огляд олімпіадних завдань Всеукраїнської олімпіади з математики за декілька років та поділилася досвідом роботи з учнями при підготовці їх до участі у ІІ та ІІІ етапах.

Тетяна Молодик, вчитель Леськівського ліцею, провела майстер-клас із використанням   платформи Classtime, для миттєвого оцінювання знань й прогресу учнів дистанційно і в класі, та інтерактивним навчальним застосунком Wordwall, за допомогою якого можна створювати інтерактивні вправи для навчання.

Світлана Соловей, вчитель Степанківського ліцею, поділилася досвідом роботи з використання технології штучного інтелекту для підвищення ефективності освітнього процесу, а саме створення тестових завдань, презентацій тощо.

Тетяна Сімончук, консультант Центру, звернула увагу присутніх на необхідності підвищення професійного рівня педагога, навчання на курсах, участі у семінарах-практикумах, майстер-класах, тощо, потребі обмінюватися та поширювати власний досвід роботи й запропонувала вчителям брати участь у щорічному обласному конкурсі на кращий електронний освітній ресурс та щорічній виставці «Нова українська школа Черкащини».