Центр професійного розвитку педагогічних працівників
Степанківської сільської ради Черкаського району Черкаської області
Центр професійного розвитку педагогічних працівників
Степанківської сільської ради Черкаського району Черкаської області
Особливості спілкування з військовими

Відповідно до плану роботи Центру 07.12.2023 на базі Черкаського осередку громадської організації Центр підтримки “Атлант” м.Черкаси відбулося тренінгове заняття «Особливості спілкування з військовими» для працівників психологічної служби Будищенської, Леськівської, Мошнівської, Руськополянської, Степанківської та Червонослобідської територіальних громад.

Наталія Логвіненко, координатор Черкаського осередку Центру підтримки «Атлант» та Анастасія Заболотна, волонтер-психолог Центру підтримки «Атлант», провели тренінг для спеціалістів психологічної служби закладів загальної середньої освіти. Під час тренінгу волонтери ознайомили педагогів з «правилами бою», яким слідують військові під час виконання завдань, поділилися тим, як модель такої поведінки переноситься військовими у їх цивільне життя, надали рекомендації як реагувати на такі особливості поведінки членам родини та оточуючим. Психологи ознайомились з правилами спілкування з військовими, зокрема, з тим що не можна говорити означеній категорії осіб.

Наприкінці заходу учасники зібрання мали можливість отримати від психологів-волонтерів громадської організації відповіді на актуальні питання із зазначеної тематики, з якими вони стикаються у своїй практичній діяльності та особистому житті.

Exif_JPEG_420
Exif_JPEG_420
Exif_JPEG_420