Центр професійного розвитку педагогічних працівників
Степанківської сільської ради Черкаського району Черкаської області
Центр професійного розвитку педагогічних працівників
Степанківської сільської ради Черкаського району Черкаської області
Мотивація здобувачів освіти

06.12.2023 відбулася методична студія «Мотивація здобувачів освіти» вчителів інтернів та молодих спеціалістів закладів загальної середньої освіти відповідно до плану Центру та Програми становлення педагога.

Курбат Л.М., консультант Центру, провела майстер-клас щодо формування мотивації учнів та організації пізнавальної діяльності.

Константинова Л.М., соціальний педагог Мошнівського ліцею Мошнівської сільської ради, ознайомила педагогів із техніками саморегуляції та відновлення життєвого ресурсу, вказала на важливість залучення батьків до освітнього процесу на засадах партнерства.

Пасічник В.В., консультант Центру, ознайомила учасників вебінару із сервісом GimKit, який дозволяє вчителям створювати інтерактивні ігри для уроків. Розкрила особливості використання сервісу та методи відстежування прогресу учнів. Продемонструвала процес створення комплекту, способи використання різних форм питань, графіки та інші параметри для налаштування ігор під свої потреби. У практичній частині консультант залучила інтернів до роботи у реальному часі по створенню гри та випробувала функцію, що заохочує учнів до самостійного дослідження та вивчення нового матеріалу, що сприяє розвитку співпраці та командної роботи.