Центр професійного розвитку педагогічних працівників
Степанківської сільської ради Черкаського району Черкаської області
Центр професійного розвитку педагогічних працівників
Степанківської сільської ради Черкаського району Черкаської області
Створення опорного закладу освіти: стратегії та кроки для успішної реалізації

На виконання плану роботи Центру ПРПП та на запити начальників відділів освіти Будищенської, Леськівської, Мошнівської, Руськополянської, Степанківської, Червонослобідської територіальних громад 20.06.2023 відбувся управлінський діалог «Створення опорного закладу освіти: стратегії та кроки для успішної реалізації».

Тамара Діхтяр, директор Центру ПРПП, презентувала алгоритм створення опорного закладу освіти та ознайомила із нормативними документами з даного питання.

До заходу долучилася Тетяна Дацьків, начальник відділу освіти, культури, туризму, молоді і спорту виконавчого комітету Вільшанської селищної ради Звенигородського району, яка поділилася власним досвідом створення опорного закладу освіти.

Людмила Рябчич, голова Черкаської районної організації профспілки працівників освіти і науки України, акцентувала увагу на своєчасній виплаті коштів на оздоровлення та відпустки, наявність освітньої субвенції, проведення літнього оздоровлення членів профспілки та їх дітей, участь педагогічних колективів у Міжнародних виставках, надання працівникам закладів освіти соціальних відпусток.

Дякуємо всім учасникам управлінського діалогу за тісну, плідну співпрацю.