Центр професійного розвитку педагогічних працівників
Степанківської сільської ради Черкаського району Черкаської області
Центр професійного розвитку педагогічних працівників
Степанківської сільської ради Черкаського району Черкаської області
Методична панорама начальників відділів освіти

За ініціативи відділу освіти, культури, туризму, молоді, спорту та охорони здоров’я виконавчого комітету Степанківської сільської ради, сприяння Центру ПРПП та на запити начальників відділів освіти Будищенської, Леськівської, Мошнівської, Руськополянської, Степанківської, Червонослобідської територіальних громад 04.04.2023 відбулася методична панорама на базі Степанківського відділу освіти.

У засіданні брав участь Ігор Чекаленко, голова Степанківської сільської територіальної громади, який ознайомив присутніх із здобутками в освітянській сфері та поділився планами щодо розвитку освітньої галузі громади.

Начальники відділів освіти обговорили та поділилися досвідом діяльності із питань: організації обліку дітей, ведення військового обліку, завершення 2022-2023 навчального року та підготовку закладів освіти до 2023-2024 навчального року, атестації педагогічних працівників, трансформації строкового трудового договору на безстроковий, перейменування та перепрофілювання закладів освіти тощо. Наприкінці методичної панорами учасники вирішили щомісяця проводити такі зустрічі та спланували подальші спільні теми для обговорення.