Центр професійного розвитку педагогічних працівників
Степанківської сільської ради Черкаського району Черкаської області
Центр професійного розвитку педагогічних працівників
Степанківської сільської ради Черкаського району Черкаської області
Формування культури інженерного мислення в дошкільників

Відповідно до плану роботи КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Степанківської сільської ради та на запити педагогічних працівників 29.03.2023 відбулася естафета педагогічних надбань для педагогічних працівників закладів дошкільної освіти «Формування культури інженерного мислення в дошкільників».

Курбат Л.М., консультант Центру, відкрила зустріч та звернула увагу присутніх на один із пріоритетів розвитку сфери сучасної освіти, складовою частиною державної політики – природничо-математичну освіту «STEM – освіта».

Короп Л.В., директор ЗДО (ясла-садок) «Яблунька» с. Худяки Леськівської сільської ради, розповіла присутнім про організацію інтегративного та діяльнісного підходу до розвитку інженерного мислення в закладі дошкільної освіти та презентувала облаштування групового простору для ігор, дослідницької роботи і навчання за методикою ECERS-3.

Із практичним застосуванням методів оволодіння основами інженерних знань у дошкільників ознайомила вихователь цього закладу Мартиненко С.І. та показала результати дистанційної роботи з дітьми.