Центр професійного розвитку педагогічних працівників
Степанківської сільської ради Черкаського району Черкаської області
Центр професійного розвитку педагогічних працівників
Степанківської сільської ради Черкаського району Черкаської області
Взаємодія та взаємообмін з колегами – можливості для професійного зростання вчителя

Відповідно до плану роботи Центру та на запити педагогічних працівників 08.02.2023 відбувся методичний аукціон професійної спільноти вчителів математики закладів загальної середньої освіти «Взаємодія та взаємообмін з колегами – можливості для професійного зростання вчителя».

Бедусенко О.С., керівник професійної спільноти вчителів математики, вчитель Леськівського ліцею Леськівської сільської ради, ознайомила присутніх із особливостями національного мультипредметного тесту (математика) у 2023 році.

Шраменко О.П., вчитель Руськополянського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №1 Руськополянської сільської ради, презентувала власний посібник щодо підвищення мотивації навчальної діяльності учнів 5 класів.

Охріменко Н.П., вчитель Нечаївського закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступенів Червонослобідської сільської ради, поділилася власним досвідом роботи з учнями 5 класу та надала рекомендації для успішної адаптації учнів НУШ.

Педан Н.В., вчитель Худяківського ліцею Леськівської сільської ради, продемонструвала роботу графічного планшету та розповіла про його переваги у використані на уроках математики при змішаній формі навчання.

Глизь Н.М., вчитель Руськополянського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №1 Руськополянської сільської ради, представила до уваги колег власний електронний зошит з геометрії та запрпонувала використовувати його при дистанційному навчанні.

Сімончук Т.Ю., консультант Центру підвела підсумки роботи методичного аукціону, закликала до впровадження та поширення передового педагогічного досвіду, оформлення власних надбань та участі у Конкурсі на кращий цифровий ресурс та обласній виставці-конкурсі «Нова українська школа Черкащини».