Центр професійного розвитку педагогічних працівників
Степанківської сільської ради Черкаського району Черкаської області
Центр професійного розвитку педагогічних працівників
Степанківської сільської ради Черкаського району Черкаської області
Особливості технологічних етапів створення електронного посібника

На запити спільноти педагогічних працівників закладу дошкільної освіти (ясла-садок) «Лісова казка» с. Мошни Мошнівської сільської ради 11.01.2022 відбувся семінар-тренінг «Особливості технологічних етапів створення електронного посібника».

З вітальним словом до учасників звернулася Білик О.В., начальник відділу освіти Мошнівської терирторіальної громади, яка наголосила на необхідності удосконалення професійного розвитку педагогів для забезпечення якісної освітньої діяльності в реаліях сучасності.

Коршак В.В., директор ЗДО (ясла-садок) «Лісова казка» с. Мошни, окреслила актуальність даної проблеми та наголосила на необхідності співпраці всього колективу дошкільного закладу задля досягнення спільної мети.

Курбат Л.М., консультант Центру, ознайомила педагогів із особливостями та принципами побудови електронного навчального посібника та продемонструвала  можливість використання його в освітньому процесі.

На зустрічі обговорили проблеми та виклики, які виникають у педагогів, а також  можливості  та потреби професійного зростання та розвитку педагога в непростих сучасних умовах.