Центр професійного розвитку педагогічних працівників
Степанківської сільської ради Черкаського району Черкаської області
Центр професійного розвитку педагогічних працівників
Степанківської сільської ради Черкаського району Черкаської області
Едьютеймент – навчання як розвага. Кроссенс як засіб розвитку критичного мислення

Відповідно до плану роботи професійної спільноти вчителів хімії та на запити педагогів 30.11.2022 відбувся семінар-практикум «Едьютеймент навчання як розвага. Кроссенс як засіб розвитку критичного мислення (візуалізація навчального матеріалу»).

Гладун Н.А., вчитель хімії Байбузівського ліцею Мошнівської територіальної громади ознайомила учасників із освітнюю технологією едьютейнмент, яка ґрунтується на отриманні дитиною і педагогом задоволення від освітнього процесу, поділилася досвідом використання цієї технології на уроках хімії. Вчителі обговорили та поділилися своїми прийомами та методами мотивації учнів до вивчення предмета.

Шаповал З.М., вчитель хімії Яснозірського ліцею Мошнівської територіальної громади презентувала один із методів едьютейменту кросенс – асоціативна головоломка нового покоління, акцентувала увагу на алгоритмі складання кросенса та навела приклади завдань які розв’язували усі учасники семінару. Провела майстер-клас із використання онлайн дошки Classroomscreen.

Діхтяр Т.В., в.о.директора Центру інформувала учасників про інструменти, можливості та види діяльності в процесі самоосвіти, які сприяють професійному зростанню; особливості оцінювання навчальних досягнень учнів з природничих дисциплін та оформлення сторінок класного журналу 5 клас НУШ.