Центр професійного розвитку педагогічних працівників
Степанківської сільської ради Черкаського району Черкаської області
Центр професійного розвитку педагогічних працівників
Степанківської сільської ради Черкаського району Черкаської області
Кейс технології

Відповідно до плану роботи Центру та на запити педагогічних працівників природничого циклу закладів загальної середньої освіти Будищенської, Леськівської, Мошнівської, Руськополянської, Степанківської, Червонослобідської територіальних громад 25 січня 2022 року відбувся онлайн-семінар «Використання кейс-технології у формуванні міжпредметних компетенцій здобувачів освіти». Ця технологія є найсучаснішою в освіті, а уроки проведені із використанням кейсів є «детонатором» освітнього вибуху.

Діхтяр Т.В., в.о.директора Центру ознайомила з метою, суттю, цінністю означеної технології, з типами та вимогами до створення кейсів, із структурою та методами, які використовуються під час проведення кейс-уроків.

Вчитель фізико-математичного ліцею м.Черкаси Данько О.А., поділилася досвідом міжпредметної інтеграції, використанням кейсів на уроках природничо-математичного циклу, розповіла про особливості кейсів та про навички, які вони розвивають у здобувачів освіти.

Товстоноженко І.І., вчитель Нечаївського ЗЗСО І-ІІ ступенів Червонослобідської сільської ради, презентувала освітню платформу «7 чудес в освіті (7 Education platform)», яка містить інноваційні навчальні матеріали та яка є доступною для освітян усього світу. На цій платформі створено ексклюзивний контент, що складається більше ніж з 500 кейсів для різних вікових груп та предметів.