Центр професійного розвитку педагогічних працівників
Степанківської сільської ради Черкаського району Черкаської області
Центр професійного розвитку педагогічних працівників
Степанківської сільської ради Черкаського району Черкаської області
Про онлайн-семінар «Перспективність та наступність у роботі дошкільної та початкової освіти в умовах нової української школи»

Відповідно до плану роботи Центру 19.10.2021 відбувся спільний онлайн-семінар «Перспективність та наступність у роботі дошкільної та початкової освіти в умовах Нової української школи» професійної спільноти вчителів початкових класів закладів загальної середньої освіти та вихователів старшої групи закладів дошкільної освіти Будищенської, Леськівської, Мошнівської, Руськополянської, Степанківської, Червонослобідської територіальних громад.

Висоцька М.П., консультант Центру, ознайомила присутніх із нормативними документами щодо забезпечення наступності дошкільної та початкової ланки.

Курбат Л.М., консультант Центру, акцентувала увагу на організації роботи з підготовки дітей старшої групи до навчання в школі та наголосила на дотриманні програмних вимог щодо розвитку та виховання дітей старшого дошкільного віку.

Учитель початкових класів Хутірського ЗЗСО І – ІІІ ступенів Червонослобідської сільської ради Чорна Г.С. поділилася досвідом організації освітнього процесу в 1 класі НУШ.

Психолог Центру Донець В                                        .О. надала практичні поради психологічним службам закладів дошкільної та загальної середньої освіти з питань наступності.