Центр професійного розвитку педагогічних працівників
Степанківської сільської ради Черкаського району Черкаської області
Центр професійного розвитку педагогічних працівників
Степанківської сільської ради Черкаського району Черкаської області
Про зустрічі працівників Центру з педагогічними колективами закладів освіти району

У травні працівники Центру провели зустрічі із педагогічними колективами Леськівського ЗЗСО Леськівської сільської ради, Мошнівського ЗЗСО Мошнівської сільської ради, Руськополянського ЗЗСО №2 Руськополянської сільської ради, Свидівоцького ЗЗСО Будищенської сільської ради та Хутірського ЗЗСО Червонослобідської сільської ради. У заходах взяли участь 132 педагоги.

Діхтяр Т.В., в. о. директора презентувала Стратегію розвитку Центру, проаналізувала роботу за 100 днів, обговорила запити вчителів щодо професійного розвитку педагогів для подальшого планування роботи, презентувала сторінку на Facebook та сайт Центру.

Ярмоленко Г.А., консультантка Центру ознайомила присутніх із сторінкою сайту «Консультативно-методична скарбничка» та новою науково-методичною літературою у рубриці «Корисні ресурси». Запропонувала допомогу в розв’язанні складних теоретичних і практичних питань та підготовці науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН.

Консультантка Центру Висоцька М.П., продемонструвала презентацію «Проєктна та дослідницька робота у школі: від ідеї до втілення» та нормативний матеріал щодо впровадження STEM-освіти у закладах загальної середньої освіти.

Харитонова С.М., психологиня Центру провела бліц-дослідження «Визначення стилю поведінки педагогічних працівників у складних та кризових ситуаціях. Перспективи розвитку колективу».