Центр професійного розвитку педагогічних працівників
Степанківської сільської ради Черкаського району Черкаської області
Центр професійного розвитку педагогічних працівників
Степанківської сільської ради Черкаського району Черкаської області
18 березня за ініціативи Британської Ради на платформі Онлайн Teacher Community відбулася зустріч вчителів англійської мови різних країн світу
8 березня за ініціативи Британської Ради на платформі Онлайн Teacher Community відбулася зустріч вчителів англійської мови різних країн світу з питання «Making our classrooms more inclusive», в якій брали участь і вчителі закладів загальної середньої освіти нашого району.
Професор лінгвістики Девід Крістал розповів про різницю між он лайн і офлайн спілкуванням.
Марія Динніченко, зупинилася на проблемах підвищення інтересу та мотивації учнів до вивчення мови та запропонувала різні види роботи з учнями щодо утримання їхньої уваги.
Крістіана Осан та Сара Петерсон звернули увагу на навчання дітей з особливими потребами.
Марі Делані запропонувала практичні стратегії навчання в інклюзивних класах, де всі учні можуть досягти максимальних результатів.
Кульмінацією зустрічі був виступ відомої Пенні Урр, яка проаналізувала проблеми та принципи навчання англійській мові, продемонструвала різноманітні зразки цікавих завдань з читання, письма, говоріння, креативного мислення. Відповідаючи на запитання про найулюбленішу її вправу на уроці Пенні Урр назвала brainstorming.
Дякуємо Британській Раді за можливість участі у такій методичній події!
Схожі новини