Центр професійного розвитку педагогічних працівників
Степанківської сільської ради Черкаського району Черкаської області
Центр професійного розвитку педагогічних працівників
Степанківської сільської ради Черкаського району Черкаської області
Майстерка онлайн-школи «Цифрова кишеня вчителя»

Для освітян онлайн-школи «Цифрова кишеня вчителя» 24 жовтня відбулась майстерка «Генерація презентацій Canva та PowerPoint в інтерактивні вправи Gynzy».

Учасники мали можливість дізнатись, як ефективно використовувати сучасні цифрові інструменти — Canva, PowerPoint та Gynzy, щоб створити динамічні та інтерактивні вправи, що мотивують учнів до навчання. Після короткої презентації мети і завдань вебінару консультант Центру Пасічник В.В. надала загальний огляд платформи Gynzy, її основні можливості для навчального процесу та перспективи її інтеграції з Canva та PowerPoint в уроки. Під час практичної частини майстерки педагоги ознайомилися з методами перетворення традиційних презентацій в інтерактивні вправи за допомогою платформи Gynzy. Було продемонстровано, як готувати файли для імпорту, додавати інтерактивні компоненти, такі як тести, вікторини, інтерактивні  вправи, таймери та завдання для учнів, що допоможе зробити уроки більш цікавими для учнів і допоможе залучити їх до активної участі.

Учасники майстерки створили власну інтерактивну вправу з використанням інструментів, які вони вивчили. Це дало їм можливість закріпити знання на практиці та попрацювати з інтерактивними елементами в реальному часі. Вони імпортували свої презентації в Gynzy, додавали елементи інтерактивності та могли отримати консультації від спікера. Учасникам надано корисні ресурси для подальшого навчання та вдосконалення своїх вмінь.