Центр професійного розвитку педагогічних працівників
Степанківської сільської ради Черкаського району Черкаської області
Центр професійного розвитку педагогічних працівників
Степанківської сільської ради Черкаського району Черкаської області
Фахові орієнтири асистента вчителя на 2024-2025 навчальний рік. Оцінювання навчальних досягнень учнів з ООП

Відповідно до плану роботи КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Степанківської сільської ради 26.09.2024 відбулася панорамна дискусія для асистентів вчителів закладів загальної середньої освіти «Фахові орієнтири асистента вчителя на 2024-2025 навчальний рік. Оцінювання навчальних досягнень учнів з ООП».

Донець В.О, психолог Центру, разом із педагогами опрацювали методичні організації «Організація освітнього процесу дітей з особливими освітніми потребами у 2024-2025 навчальному році», відповідно до листа МОН від 03.09.2024 № 6/669-24 та розглянули методичні рекомендації щодо оцінювання дітей з ООП.

Завалко В.М., практичний психолог КУ «Інклюзивно-ресурсний центр» Червонослобідської ради, розповіла учасникам зустрічі, які зміни чекають на інклюзивне навчання та ознайомила з Національною стратегією розвитку інклюзивного навчання до 2029 року.

Наприкінці зустрічі присутні обмінялися досвідом роботи з певних питань, які виникли та обговорили проблемні моменти, які виникають під час роботи.