Центр професійного розвитку педагогічних працівників
Степанківської сільської ради Черкаського району Черкаської області
Центр професійного розвитку педагогічних працівників
Степанківської сільської ради Черкаського району Черкаської області
Продовжуємо запалювати SWITLO на Черкащині! 

Продовжуємо запалювати SWITLO на Черкащині!

За ініціативи та підтримки Центру була сформована друга група TAG-2 вчителів англійської мови закладів загальної середньої освіти  Степанківської, Леськівської, Руськополянської та Червонослобідської територіальних громад, які виявили бажання долучитися до проєкту SWITLO.

На базі Геронимівського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Руськополянської сільської ради  27.09.2024  відбувся педагогічний практикум «Introduction to TAG (Our group – how we’ll work and what we’re interested in)».

Тетяна Сімончук, консультант Центру ПРПП,  привітала учасників зібрання, наголосила на необхідності безперервного професійного розвитку та висловила подяку за бажання пошуку нових знань й  професійного зростання.

Під керівництвом Оксани Поденко вчителі час педагогічного практикуму обговорили та узгодили програму роботи групи, визначили дати зустрічей, створили логотип своєї спільноти TAG2 SWITLO, висловили свої очікування від участі у роботі та написали лист в майбутнє,  висловивши побажання та наміри щодо своїх перспектив та результатів по закінченню участі у проєкті. Педагоги визначили мету та  детально розглянули етапи та структуру роботи TAG, встановили правила ефективної співпраці й взаємодії та обговорили важливість запропонованих Британською Радою  актуальних тем для майбутніх зустрічей. Завдяки відкритій комунікації та різноманітним навчальним активностям в поєднанні з інтерактивними онлайн інструментами «Wooclap», «Future Me», «Classroom screen», «Padlet» вчителі  змогли обмінюватись досвідом та ділитися ідеями у дружньому колі, поєднавши навчання з можливістю попрактикувати мову.

Дякуємо фасилітатору Оксані Поденко за цікавий практикум!

Висловлюємо подяку  British Council Ukraine за можливість подальшого професійного зростання та вдосконалення!