Центр професійного розвитку педагогічних працівників
Степанківської сільської ради Черкаського району Черкаської області
Центр професійного розвитку педагогічних працівників
Степанківської сільської ради Черкаського району Черкаської області
Серпневі зустрічі-бранчі «Мандрівка у світ професійного зростання, інновацій та натхнення»

Із 16 по 26 серпня відбулися серпневі зустрічі-бранчі «Мандрівка у світ професійного зростання, інновацій та натхнення» педагогічних працівників закладів освіти у Будищенській, Леськівській, Мошнівській, Руськополянській, Сагунівській, Степанківській, Червонослобідській територіальних громадах.

Педагоги мали можливість відвідати інтерактивні заходи, а саме: спробувати  «Колесо натхнення» та мали змогу отримати приз або «Пігулки для гарного настрою» з побажаннями або афірмаціями, прочитати побажання на «Карті бажань»,  отримати із «Скрині передбачень» собі підказку на новий навчальний рік та здійснили невеличку мандрівку в світ науки, де кожен знайшов щось корисне для себе, що допоможе в подальшій роботі.

Ця мандрівка складалася із двох частин «Експертної» та «Учительської».

Вчителі мандрували під керівництвом спікера Віталії Пасічник «ШІ – магія: практичні кейси використання на уроках»; ознайомилися з «Калейдоскопом ідей проведення першого уроку» (спікер Анастасія Нікітська); дізналися про  формулу ефективного сучасного навчання «Педагогічна кутня» разом із спікерами Аліною Драник та Тетяною Остапець; відвідали «Кімнату терапії іграшкою» (спікер Олександра Атамась); обговорили «Застосування професійного стандарта вчителя» (спікер Тетяна Сімончук); розглянули «Практичні інструменти з мистецтва оцінювання» (спікер Тамара Діхтяр); провели «Дегустацію STEM-освіти» (спікер Лариса Колодіна); відвідали «Методичний брифінг. Формула сучасного дошкілля» (спікер Леся Курбат); креативили з Катериною Горбенко, Зінаїдою Григуть, Ліною Колесник та Аллою Кондрамашиною «Простір фантазування. Творча майстерка»; попрактикували «Практичні завдання та ігри на розвиток розуміння мовлення» (спікер Ольга Петух); опрацювали «Адаптація та модифікація навчальних програм і матеріалів» (спікер Владислава Завалко) та взяли корисне для себе з локації «Не тільки для психологів. Протоколи самодопомоги при стресі» (спікер Вікторія Донець).

Щиро дякуємо всім освітянам територіальних громад  за співпрацю!

До нових зустрічей!