Центр професійного розвитку педагогічних працівників
Степанківської сільської ради Черкаського району Черкаської області
Центр професійного розвитку педагогічних працівників
Степанківської сільської ради Черкаського району Черкаської області
Виїзний семінар-практикум начальників відділів освіти територіальних громад

На запити начальників відділів освіти Будищенської, Леськівської, Мошнівської, Руськополянської, Сагунівської, Степанківської, Червонослобідської територіальних громад 12.06.2024 проведено виїзний семінар-практикум «Стратегії ефективного управління освітою в умовах змін та воєнного стану. Виховання патріотизму у школярів засобами музейної педагогіки».

Учасники семінару віддали шану Тарасу Шевченку, поету, художнику, мислителю, палкому патріоту України, який залишив нам свої неоціненні духовні надбання, за його величний внесок у розвиток української літератури, мистецтва та національної самосвідомості. Він пробуджував любов до своєї Батьківщини-України, кликав сильних на подвиги, вселяв у слабких надію і віру. Відвідали музей Тараса Шевченка, де говорили про виховання патріотизму у школярів засобами музейної педагогіки, зустрілися з очільницею Заповідника, письменницею Валентиною КОВАЛЕНКО.

Тетяна ЧУЛКОВА провела екскурсію залами музею, а Юлія ЯРМОЛЕНКО зацікавила присутніх квест-екскурсією.

Тамара ДІХТЯР, директор Центру ПРПП та Валентина КОВАЛЕНКО, генеральний директор Шевченківського національного заповідника, підписали угоду про співпрацю.

Валентина МАРТИНОВИЧ, директор Канівської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №6 з поглибленим вивченням іноземних мов Канівської міської ради, провела екскурсію закладом, під час якої начальники відділів освіти мали змогу ознайомитися із класом безпеки та укриттям.

Надія ГОЛДА, начальник відділу освіти виконавчого комітету Канівської міської ради, та Лариса ГНЄД, директор комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Канівської міської ради Черкаського району, поділилася досвідом організації освітнього процесу, співпрацею, надання методичної допомоги педагогам в умовах змін та воєнного стану.

Дякуємо всім за незабутню зустріч!