Центр професійного розвитку педагогічних працівників
Степанківської сільської ради Черкаського району Черкаської області
Центр професійного розвитку педагогічних працівників
Степанківської сільської ради Черкаського району Черкаської області
Самоврядування як дієвий інструмент соціалізації учнівської молоді

Відповідно до плану роботи Центру та на запити педагогічних працівників на базі Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького 23.05.2023 відбувся семінар-практикум для заступників директорів із виховної роботи «Самоврядування як дієвий інструмент соціалізації учнівської та студентської молоді в сучасному демократичному суспільстві».

Десятов Т.М., директор навчально-наукового інституту педагогічної освіти, соціальної роботи та мистецтва, привітав учасників семінару та ознайомив із діяльністю інституту, можливостями та перспективами студенсткої молоді.

Степанова Н.М., кандидат філософських наук, доцент, доцент кафедри дошкільної та спеціальної освіти, провела брифінг для педагогів, під час якого обговорено питання національно-патріотичного виховання сучасної молоді.

Луценко І.О., начальник відділу виховної роботи, провела тематичний івент «Робота з молоддю у сучасному форматі».

Лядецька Є., голова студенської ради університету, презентувала діяльність студентського самоврядування та володентерську діяльність.

Мовчан В.І., заступник директора навчально-наукового інституту педагогічної освіти, соціальної роботи та мистецтва, провела екскурсію навчальними аудиторіями, ознайомила з технічним забезпеченням освітнього процесу, відповіла на запитання учасників.

Учасники зібрання ознайомилися із музеєм О.Захаренка, який функціонує в інституті, виставковою залою, творчими доробками та кращими здобутками студентів.