Центр професійного розвитку педагогічних працівників
Степанківської сільської ради Черкаського району Черкаської області
Центр професійного розвитку педагогічних працівників
Степанківської сільської ради Черкаського району Черкаської області
Оптимізація процесу ведення документації в закладі освіти через впровадження електронного документообігу

Відповідно до плану роботи Центру та на запити керівників закладів загальної середньої освіти 17.05.2023 відбулася методична майстерня директорів, заступників директорів з навчально-виховної роботи «Оптимізація процесу ведення документації в закладі освіти через впровадження електронного документообігу».

Діхтяр Т.В., директор Центру, ознайомила присутніх із нормативними документами щодо електронного ведення документації, Порядком проведення аудиту пожежної та техногенної безпеки та Переліком закладів освіти-учасників загальнодержавного моніторингу дослідження якості освіти у закладах загальної середньої освіти в умовах воєнного стану.

Окорокова Н.М., завідувачка відділу координації фахового та спеціалізованого професійного розвитку особистості «КНЗ Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної ради», детально розповіла про загальні вимоги до ведення діловодства у закладі освіти.

Висоцька М.П., консультант Центру, акцентувала увагу учасників зустрічі на організацію та проведенні виховної роботи в закладах освіти.

Донець В.О., психолог Центру, провела хвилинку психологічного розвантаження «Піклуємось про власний психологічний стан».

Кошель О.В., заступник директора з навчально-виховної роботи Черкаської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №20 Черкаської міської ради, ознайомила педагогів із особливостями розгортання хмарного середовища в закладі, його можливостями, викликами та перевагами.