Центр професійного розвитку педагогічних працівників
Степанківської сільської ради Черкаського району Черкаської області
Центр професійного розвитку педагогічних працівників
Степанківської сільської ради Черкаського району Черкаської області
Моніторинг якості освіти та порядок його проведення

Відповідно до плану роботи Центру та на запити керівників закладів дошкільної освіти Будищенської, Леськівської, Мошнівської, Руськополянської, Степанківської, Червонослобідської територіальних громад на базі Черкаської обласної бібліотеки для дітей 21.04.2023 відбувся управлінський діалог «Моніторинг якості освіти та порядок його проведення».

Скворцова Є.І., заступник начальника відділу інституційного аудиту Управління Державної служби якості освіти у Черкаській області, детально розповіла учасникам зібрання про розбудову внутрішньої системи забезпечення якості освітньої діяльності, акцентувала увагу щодо формування стратегічного бачення власного розвитку закладу, запровадження дієвих моніторингів його роботи, безперервне вдосконалення освітніх та управлінських процесів та відповіла на чисельні запитання керівників.

Сімончук Т.Ю., консультант Центру, провела методичний супровід щодо організації заходів педагогічної інтернатури у закладах освіти, ознайомила присутніх із нормативними документамита та надала зразки документів.

Донець В.О., психолог Центру, розповіла про звітність у системі «АІС-Я психолог» та ознайомила з інструкцією користування системою.

Зимовець А.Ю., завідувач науково-методиного відділу Черкаської обласної бібліотеки для дітей, презентувала інтернет-представництва Черкаської ОБД на допомогу віддаленому користувачу, яке забезпечує оперативну комунікацію з онлайн-аудиторією щодо нових надходжень книг, запланованих заходів, поширення корисної багатоаспектної інформації тощо.

Косенко І.М., завідувач відділом обслуговування дітей дошкільного віку та учнів 1-4 класів Черкаської обласної  бібліотеки для дітей, продемонструвала форми масової роботи для наймолодщих читачів. Учасники зустрічі мали змогу прийняти участь у вікорині та інших творчих іграх запропонованих фахівцями бібліотеки.