Центр професійного розвитку педагогічних працівників
Степанківської сільської ради Черкаського району Черкаської області
Центр професійного розвитку педагогічних працівників
Степанківської сільської ради Черкаського району Черкаської області
Як спілкуватися з дітьми, які переживають втрату

Відповідно до плану роботи КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Степанківської сільської ради та на запити педагогічних працівників 20.04.2023 відбувся методичний кросинг «Як спілкуватися з дітьми, які переживають втрату» для педагогічних працівників закладів освіти Будищенської, Леськівської, Мошнівської, Руськополянської, Степанківської, Червонослобідської територіальних громад.

Донець В.О, психолог Центру, ознайомила присутніх із планом роботи методичного кросингу та надала практичні рекомендації педагогам, як працювати з учасниками освітнього процесу, які переживають втрату.

Жеребньова Л.В., практичний психолог-методист, спеціаліст вищої категорії Черкаського політехнічного фахового коледжу, розповіла учасникам зустрічі як учителю взаємодіяти з дітьми та батьками, які переживають втрату.

Наприкінці зустрічі учасники мали змогу отримати відповіді на ситуації, які виникають у роботі від висококваліфікованого спеціаліста, а також було презентовано електронні матеріали «Як повідомити дитині звістку про втрату близької людини?» та «Ресурси дорослих».