Центр професійного розвитку педагогічних працівників
Степанківської сільської ради Черкаського району Черкаської області
Центр професійного розвитку педагогічних працівників
Степанківської сільської ради Черкаського району Черкаської області
Актуальний діалог заступників директорів з навчально-виховної роботи

Відповідно до плану роботи Центру 22.02.2023 відбувся актуальний діалог заступників директорів з навчально-виховної роботи.

Іванченко Г.Б., заступник директора з навчально-виховної роботи Руськополянського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів № 1 Руькополянської сільської ради, ознайомила присутніх із нормативними документами, принципами, порушеннями, видами академічної відповідальності для педагогів, наслідками системних, тривалих порушень академічної доброчесності. Презентувала роботу закладу щодо дотримання академічної доброчесності всіма учасниками освітнього процесу.

Діхтяр Т.В., в.о.директора Центру, інформувала присутніх про особливості національного мультипредметного тесту та лист МОН України «Інструктивно-методичні матеріали щодо порядку підготовки закладу освіти до нового навчального року та опалювального сезону з питань цивільного захисту, охорони праці та безпеки життєдіяльності». Акцентувала увагу на нормативних документах щодо написання Порядку та Програми проведення моніторингу якості освіти в освітніх закладах та запропонувала закладам освіти брати участь у 14 міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти» та грантових міжнародних та всеукраїнських конкурсах.