Центр професійного розвитку педагогічних працівників
Степанківської сільської ради Черкаського району Черкаської області
Центр професійного розвитку педагогічних працівників
Степанківської сільської ради Черкаського району Черкаської області
Організація інклюзивного навчання в ЗДО під час воєнних дій

Відповідно до плану роботи КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Степанківської сільської ради та на запити педагогічних працівників 15.12.2022 відбулася онлайн зустріч для працівників закладів дошкільної освіти «Організація інклюзивного навчання в ЗДО під час воєнних дій».

Донець В.О., психолог Центру ознайомила присутніх з оновленим нормативно-правовим забезпеченням здобуття освіти осіб з особливими освітніми потребами закладів дошкільної освіти та розповіла учасникам зустрічі про психологічну підтримку дітей з ООП в умовах воєнного стану.

Скляр С.В. – директор комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Черкаської міської ради ознайомила присутніх з організацією інклюзивної освіти в ЗДО.

Довганюк Л.М. – асистент вихователя дошкільного навчального закладу (ясла-садок) комбінованого типу № 54 «Метелик» Черкаської міської ради поділилася практичними аспектами діяльності асистента вихователя ЗДО.

Ткаченко Л.М. – практичний психолог закладу дошкільної освіти (ясла-садок) «Дніпряночка» с. Червона Слобода акцентувала увагу присутніх на викликах інклюзивної освіти в ЗДО.