Центр професійного розвитку педагогічних працівників
Степанківської сільської ради Черкаського району Черкаської області
Центр професійного розвитку педагогічних працівників
Степанківської сільської ради Черкаського району Черкаської області
Організація роботи шкільних бібліотек у 2022-2023 навчальному році

Відповідно до плану роботи Центру та з метою підготовки до початку нового 2022-2023 навчального року 25.08.2022 відбулося серпневе засідання професійної спільноти шкільних бібліотекарів закладів загальної середньої освіти «Якісна середня освіта як запорука успіху України у майбутньому. Організація роботи шкільних бібліотек у 2022-2023 навчальному році».

Учасники зібрання ознайомилися із нормативними документами щодо організації та роботи закладів освіти, методичними рекомендаціями з організації роботи шкільних бібліотек, обговорили особливості цьогорічної централізованої інвентаризації бібліотечних фондів підручників закладів загальної середньої освіти державної та комунальної форм власності в інформаційно-телекомунікаційній системі «Державна інформаційна система освіти».

Чернецька Валентина Василівна, керівник методичного об’єднання шкільних бібліотекарів, детально зупинилася на матеріалах першого уроку, темі Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек у 2022 році та підготовки до інвентаризації бібліотечного фонду художньої літератури.