Центр професійного розвитку педагогічних працівників
Степанківської сільської ради Черкаського району Черкаської області
Центр професійного розвитку педагогічних працівників
Степанківської сільської ради Черкаського району Черкаської області
Панічні атаки, як їм запобігти

Відповідно до плану роботи КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Степанківської сільської ради та на запити педагогічних працівників закладів освіти 24.03.2022 відбувся семінар-практикум для працівників психологічної служби «Панічні атаки, як їм запобігти. Способи заспокоєння та зняття стресу у дитини та дорослих».

Донець В.О., психолог Центру ознайомила присутніх з поняттям «Панічна атака» та як діяти при панічній атаці, а також з техніками, які можна застосовувати після або під час травмуючих подій та надала рекомендації щодо роботи з педагогами, батьками, учнями.

Рибчинська С.С., практичний психолог Червонослобідського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ст. № 1 Червонослобідської сільської ради, презентувала свої розробки щодо формування навичок адаптації у здобувачів освіти 1-11 класів, батьків, педагогічних працівників до перебування в умовах стресу.

Константинова Л.М., соціальний педагог Мошнівського ЗЗСО Мошнівської сільської ради, поділилися досвідом роботи зі створення відеороликів для зниження тривожності, емоційного напруження та налаштування на навчання дітей різного віку.